Life-update april 2022

Life update - april 2022

Zo zeg… Het is een flinke tijd geleden dat ik iets schrijf op dit blog. Hoe het komt dat ik al bijna een jaar niks heb geschreven, weet ik eigenlijk niet. Misschien komt het doordat ik ook wat minder bezig was met het nieuws. Ik merkte ook steeds meer dat ik er niet gelukkiger van werd. Dat is natuurlijk ook niet gek als het vooral gaat over corona, de opwarming van de aarde en allerlei andere dingen niet goed gaan. En nu is er natuurlijk ook nog de oorlog in Oekraïne.

Focus op de kleinere dingen

Ik merk dat ik me probeer er een beetje voor af te sluiten. Gevolg is dat ik ook niet echt de behoefte voelde op hier iets te delen over wat mij bezighield. Het waren namelijk vooral kleine allerdaagse dingen. Zoals lekker kokkerellen voor Keukenneusje.nl en natuurlijk ook gewoon om zelf van te genieten met vrienden of familie, ons hondje en weer af en toe etentjes en naar de bioscoop.

Qua het lezen van boeken, had ik ook wat meer zin in romans in plaats van non-fictie. Kortom: blijkbaar had ik behoefte om gewoon even terug te trekken in de de cocon van het alledaags leven. Ook dat is namelijk gewoon heel fijn. Lekker genieten van de kleinere dingen.

En nu?

Inmiddels is de corona-pandemie wat meer naar de achtergrond verdwenen en gaat het leven weer een beetje meer terug naar normaal. Dat geldt ook voor mij. Ik ga weer af en toe naar kantoor, we gaan weer af en toe uit eten en we zijn in maart op wintersportvakantie geweest in Oostenrijk. Vooral aan dat laatste was ik echt weer toe. En ik kijk ook enorm uit naar onze vakantie naar Berlijn binnenkort.

Verder ben ik nog steeds terughoudend met wereldnieuws volgen, maar ik wil wel proberen weer wat actiever te bloggen hier de komende tijd. Te beginnen met deze update en binnenkort weer een update over mijn Invisalign-traject. Want ook dat loopt nog steeds, maar daarover dus later meer.