Waarom dit blog?

Waarom dit blog

Hallo, welkom op mijn persoonlijke blog. Het is alweer een hele tijd dat ik voor mijzelf heb geblogd, gewoon zomaar over de dingen die mij bezighouden. En stiekem vind ik dat ook heel jammer. Toen ik nog studeerde blogde ik namelijk heel veel op mijn toenmalige persoonlijke blog. Toen ik eenmaal begon met werken werd dat steeds minder en uiteindelijk ben ik er helemaal mee gestopt.

Schrijven doet ik natuurlijk nog steeds heel veel, maar dan voornamelijk voor mijn werk als financieel journalist. Ongeveer vijf jaar geleden ben ik daarnaast wel weer begonnen met een eigen food- en reisblog. Dit groeide uit tot Keukenneusje.nl, waar ik nu voornamelijk over vega(n) eten blog.

Wat kun je hier verwachten?

Maar er is naast de financiƫle wereld, lekker eten, koken en bakken nog veel meer bezighoudt. Ik lees heel graag over veel verschillende onderwerpen en kijk graag documentaires. Daarnaast stel ik mezelf gewoon heel vragen in het dagelijkse leven, waarvoor ik dan weer op onderzoek uit ga om ze te proberen te beantwoorden.

Omdat ik het echt zonde vind dat ik daar niks meer mee doe, heb ik nu dan toch eindelijk besloten de draad op dit blog weer op te pakken. Je zult hier dus gaan lezen over van alles en nog wat wat mij bezighoudt. Hopelijk blijft het natuurlijk niet alleen maar bij deze inleidende post, maar zullen er de komende tijd nog heel veel artikelen volgen. En het live zetten van deze post is natuurlijk al een mooie stok achter de deur om er ook echt werk van te maken.

Dus hopelijk tot snel en veel leesplezier op mijn blog :-).